Expositie ‘Veelzijdig Vilt’ KunstEiland 2011

De eerste eigen expositie van mijn viltwerk tijdens KunstEiland in Zaandam was spannend, zeer geslaagd en feestelijk!  Het was bijzonder om uitgenodigd en te gast te zijn bij Anna-Karina en Hans.

Een groot deel van mijn collectie, die ondertussen wel behoorlijk uitgebreid en gevarieerd is, paste goed in hun huiskamer en kwam er mooi tot zijn recht.

Er was veel belangstelling van zowel vilt(st)ers als van mensen die voor het eerst kennis maakten met de vele mogelijkheden van vilt. Van beide zijden mocht ik heel veel enthousiaste reacties ontvangen.

Naast de drankjes en versnaperingen verzorgd door gast-vrouw en -heer, waren
er ook speciale hapjes verzorgd door Wanda (De Spijsenier; hallo-wanda@zonnet.nl). Zij had zich bij het creëren van die culinaire kunstwerkjes laten inspireren door mijn viltwerk.

En zondagmiddag werd het allemaal nog feestelijker met de muziek die zeer enthousiast gespeeld en gezongen werd door ’t Gevolg.
(www.t-gevolg.nl)

Het hele weekeind en de voorbereidingen waren eigenlijk één groot feest en een mooi voorbeeld van samenwerking. 

Ik wil iedereen die – in welke vorm dan ook – een bijdrage heeft geleverd aan deze bijzondere ervaring heel hartelijk bedanken. En nogmaals dank voor alle enthousiaste reacties. Het wordt lang nagenieten!!

[photospace]

Scroll naar boven